Мариновані опеньки без оцту![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Цей рецепт не вимагає від вас особливих зусиль, на все про все у вас піде один годину часу. Мариновані опеньки - є дуже хорошою закускою на кожен день або навіть на святковий стіл. Опис приготування: Це класичний рецепт приготування маринованих опеньків без оцту. Відразу хочу відзначити, що оцет я замінив лимонною кислотою. Мариновані гриби слід зберігати в прохолодному місці, наприклад, в холодильнику або коморі. Вживати опеньки в їжу можна вже через кілька днів. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Гриби/Опеньки Блюдо: Заготовки/Маринування Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Мариновані опеньки без оцту ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Побачивши це неймовірне блюдо, Мариновані опеньки без оцту, ви обов'язково повинні дізнатися як приготувати його в домашніх умовах. Для початку уважно вивчіть рецепт. Вам необхідно заздалегідь купити всі потрібні інгредієнти, щоб приготування не перервалося через брак одного з продуктів. Розкладіть всі продукти і прилади перед собою. Тепер прийшла пора з'ясувати, як зробити Мариновані опеньки без оцту вдома, для цього зручно читати рецепт приготування по кроках з фото. Класичний склад блюда можна змінювати на свій розсуд, але для першого разу, радимо дотримуватися вище представленого опису. Запам'ятавши, як готується домашній Мариновані опеньки без оцту, наступного разу ви можете діяти по пам'яті. Ми впевнені, що кулінарія стане для вас способом самовираження, і ви з радістю будете дивувати своїх близьких все новими кулінарними шедеврами. Однак дуже важливо не забувати підраховувати калорії, щоб не нашкодити фігурі і здоров'ю. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 334