Підберезники маринованіЧас приготування: 40 хв Підберезники мариновані - це дуже смачна закуска до святкового столу. А головне готується просто і швидко! Опис приготування: За цим рецептом завжди виходять дуже смачні мариновані подберзовікі, рецепт універсальний, підходить для маринування інших видів благородних грибів. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Гриби/Підберезники Блюдо: Заготовки/Маринування Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Підберезники мариновані 1. Очищаємо підберезники. Промиваємо їх під проточною холодною водою, відкидаємо на друшляк, щоб висохли. 2. Нарізаємо гриби великими шматочками. Дрібні можна не різати. 3. Кип'ятимо воду. Закидаємо гриби, додаємо трохи оцту (щоб гриби не темніли), проварюємо хвилин 7. 4. Відкидаємо гриби на друшляк і промиваємо. 5. Щоб зробити маринад, заливаємо в каструлю 1 л. води, додаємо сіль, цукор, оцет, перець і гвоздику. При бажанні можна додати 1 лавровий лист. Маринад слід кип'ятити 2-3 хвилини. 6. Після чого додаємо гриби в маринад, доводимо до кипіння і кип'ятимо 10 хвилин. 7. Перекладаємо гриби в стерилізовані банки, заливаємо маринадом, закручуємо кришками. Зберігати в холодному місці. Як готується це прекрасне блюдо, ви зможете дізнатися, вивчивши детальний рецепт з фото. Приготування займе у вас мало часу і зусиль, якщо ви будете слідувати всім перерахованим рекомендацій і порад. Підберезники мариновані - простий і дешевий спосіб порадувати своїх домочадців. Не забувайте піклуватися про своє здоров'я і фігуру, тому завжди намагайтеся підраховувати калорійність входять до складу виробу продуктів. Тепер ви знаєте, як робити Підберезники мариновані в домашніх умовах, можете поділитися з усіма фотографією отриманого шедевра і залишити свій коментар для автора. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 222