Підберезники на зимуЧас приготування: 1 ч. 0 хв Підберезники, заготовлені з осені до зимового сезону, ризикують стати вашою улюбленою закускою. Ці консервовані грибочки ідеально поєднуються з будь-якими гарнірами, стравами з м'яса і птиці. Опис приготування: Це класичний рецепт приготування підберезників на зиму. Для консервування підберезників найкраще вибирайте гриби невеликого розміру - їх зручніше закладати в баночки, a ймовірність, що вони зіпсуються, набагато менше. А великі підберезники варто порізати, наприклад, відокремити капелюшки від ніжок. Готову консервацію слід зберігати в прохолодному місці. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Підберезники Блюдо: Заготовки/Консервація Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Підберезники на зиму У першу чергу промиваємо і очищаємо підберезники від лісового сміття. Підготуємо розсіл. У каструлі змішайте теплу воду з сіллю і лимонною кислотою, доведіть розсіл до кипіння. У готовому розсолі відваріть гриби, 5-10 хвилин, пінку прибирайте. Кладемо спеції: перець, лавровий лист, гвоздику. Коли гриби почнуть осідати на дно - вони практично готові. За пару хвилин до готовності, додайте оцет. Готові підберезники розкладаємо по стерилізованим баночках і заливаємо розсолом. Потім закриваємо гриби кришками, перевертаємо до повного охолодження. Смачного! Як готується це прекрасне блюдо, ви зможете дізнатися, вивчивши детальний рецепт з фото. Приготування займе у вас мало часу і зусиль, якщо ви будете слідувати всім перерахованим рекомендацій і порад. Підберезники на зиму - простий і дешевий спосіб порадувати своїх домочадців. Не забувайте піклуватися про своє здоров'я і фігуру, тому завжди намагайтеся підраховувати калорійність входять до складу виробу продуктів. Тепер ви знаєте, як робити Підберезники на зиму в домашніх умовах, можете поділитися з усіма фотографією отриманого шедевра і залишити свій коментар для автора. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 253