Мариновані маслюки без закачуванняЧас приготування: 1 ч. 0 хв Початок вересня - період збору маслюків, а якщо вам пощастило, як і мені назбирати пару відер цих чудових грибочків, рекомендую їх замаринувати на зиму, виходить дуже смачно! Опис приготування: До вашої уваги простий рецепт приготування маринованих маслюків без закачування. Готові маслюки зберігаються в холодному приміщенні, це може бути льох або підвал, але простіше всього зберігати, звичайно ж, в холодильнику. Маслюки стануть прекрасною закускою на святковий стіл і не тільки. Гарного вам настрою! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Гриби/Маслюки Блюдо: Заготовки/Маринування Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Мариновані маслюки без закачування Чистимо і моєму маслюки, потім відварюємо в підсоленій киплячій воді 10 хвилин. Відкидаємо гриби на друшляк, воду зливаємо. У каструлю наливаємо чисту воду, кладемо сіль, запашний перець, цукор, лавровий лист. Доводимо до кипіння. Додайте маслюки, варіть ще 5 хвилин. На дно стерилізованих банок кладемо часник, потім грибочки, а зверху заливаємо маринадом. Додаємо в кожну банку окремо по третій частині оцту. Банки щільно закручуємо кришками, перевертаємо до повного охолодження. Смачного! Ми хочемо, щоб цей простий рецепт приготування чудового блюда - Мариновані маслюки без закачування, потрапив у вашу колекцію улюбленої їжі. А з'ясувати, як приготувати його смачно і швидко допоможе покроковий рецепт з фото, що містить докладний опис кожної дії. Пам'ятайте приготування їжі повинно бути акуратним і з хорошими емоціями. Тому намагайтеся готувати в чистоті і з хорошим настроєм. Як завжди, ніхто не забороняє вам міняти класичний склад виробу, але при цьому намагайтеся дотримуватися представленого опису. Мариновані маслюки без закачування - простий спосіб, як зробити комусь приємне. Чудовий аромат і смак страви здивує навіть самого вишуканого гурмана, а ви блисне своїм кулінарним талантом і будете оцінені по достоїнству! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 134