Мариновані маслюки з гірчицеюЧас приготування: 1 ч. 0 хв Любіть страви поострее? Тоді вам обов'язково потрібно приготувати мариновані маслюки з гірчицею. Гриби мають приємний гостро-солонуватий смак і швидко винищуються зі столу! Опис приготування: До вашої уваги класичний рецепт приготування маринованих маслюків з гірчицею. Консервація виходить досить гострою, так що не захоплюйтеся гірчицею, а якщо боїтеся занадто гострого смаку грибів - зменшите кількість гірчиці до 1-2 ст. л. Мариновані маслюки чудово зберігаються в погребі чи холодильнику. Гарного вам дня! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Гриби/Гірчиця/Маслюки Блюдо: Заготовки/Маринування Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Мариновані маслюки з гірчицею Маслюки очищаємо і промиваємо, потім відварюємо в підсоленій воді з крапелькою оцту протягом 15 хвилин. Щоб приготувати маринад: з'єднуємо воду, сіль, цукор, перець горошком, лавровий лист і гірчицю. Варимо 5 хвилин, в кінці додаємо оцет. На дно стерилізованих банок кладемо пару зубчиків часнику, потім викладаємо грибочки і заливаємо їх зверху маринадом. Закриваємо кришкою. Зберігати в холодильнику. Смачного! Вам не треба закінчувати курси кухарів, щоб знати, як приготувати Мариновані маслюки з гірчицею в домашніх умовах. Для цього купите в магазині всі продукти, які включає в себе склад інгредієнтів. Далі прочитайте рецепт та ознайомтесь з фото кожного конкретного кроку. Приготування не забере у вас багато часу, якщо ви будете намагатися робити все послідовно і акуратно. Вивчивши, як готується Мариновані маслюки з гірчицею, сміливо приступайте до справи! Якщо ви хочете внести свою родзинку в класичний рецепт приготування цієї страви, будьте обережні, щоб не зіпсувати смакові якості виробу. Проте ми завжди вітаємо фантазію наших відвідувачів і просимо обов'язково ділитися своїми кулінарними задумами й ідеями! Будьте впевнені, що кулінарія може стати веселим і цікавим заняттям на кожен день. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 130