Мариновані маслюки на зиму![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Мариновані грибочки - це так смачно! А ви пробували маслюки? Будь святковий стіл буде неповноцінним без такої чудової закуски, уявіть тільки як зрадіють гості, особливо взимку! Опис приготування: Це класичний рецепт приготування маринованих маслюків на зиму. Якщо, після закачування виявиться, що з банки виділяється волога - краще гриби відразу з'їсти. Інші ж баночки спокійно зберігаються до зимових свят в холодному місці. На стіл подавайте з порізаним кільцями цибулею, на гарнір можна відварити картоплю. Удачі! Призначення: На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Гриби/Маслюки Блюдо: Заготовки/Маринування Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Мариновані маслюки на зиму ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Напевно ви не просто так забрели на цю сторінку. Ви хочете знати, як приготувати Мариновані маслюки на зиму. Це простий рецепт приготування цієї страви, проте класичний складу зазначених продуктів завжди можна змінити за власним бажанням. Ця страва всіма улюблене, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як зробити Мариновані маслюки на зиму в домашніх умовах, вам допоможе більш ніж докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався рецепт, поставте йому оцінку і напишіть ваш відгук для автора. Візьміть на замітку, що необхідно вважати калорійність кожного виготовленого продукту, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе піклуватися про вашу фігуру і здоров'я. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 636