Підберезники солоніЧас приготування: 2 днів. 9 ч. 0 хв Найпопулярніший варіант консервації підберезників - маринування, але є прекрасний спосіб засолювання грибів на зиму, який дозволить зберегти підберезники, не турбуючись про їх збереження. Опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування підберезників солоних. В середньому, час засолювання підберезників - десь один-два місяці, одним словом якраз до початку зими, підберезники вже можна вживати в їжу. Грибочки чудово поєднуються з відвареною картоплею або макаронами. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Підберезники Блюдо: Заготовки/Соління Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Підберезники солоні Ретельно промиваємо і очищаємо гриби від зайвих частинок. Тепер потрібно вимочити гриби в холодній і солоній воді, залишивши на дві-три доби. При цьому розсіл потрібно періодично міняти. По закінченню часу змиваємо розсіл. На дно стерилізованих банок кладемо невелика кількість солі, потім викладаємо шарами гриби, після кожного шару також кладемо сіль. Гриби закладаються капелюшками вниз. Баночки з грибами накрийте марлею, зверху покладіть дерев'яний кружок і вантаж. Таким чином, гриби стоять 2-3 дні. Потім баночки закриваємо і зберігаємо в прохолодному місці. Смачного! Ми хочемо, щоб цей простий рецепт приготування чудового блюда - Підберезники солоні, потрапив у вашу колекцію улюбленої їжі. А з'ясувати, як приготувати його смачно і швидко допоможе покроковий рецепт з фото, що містить докладний опис кожної дії. Пам'ятайте приготування їжі повинно бути акуратним і з хорошими емоціями. Тому намагайтеся готувати в чистоті і з хорошим настроєм. Як завжди, ніхто не забороняє вам міняти класичний склад виробу, але при цьому намагайтеся дотримуватися представленого опису. Підберезники солоні - простий спосіб, як зробити комусь приємне. Чудовий аромат і смак страви здивує навіть самого вишуканого гурмана, а ви блисне своїм кулінарним талантом і будете оцінені по достоїнству! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 139