Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Запечені кабачки в духовці
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Мариновані маслюки швидкого приготування

Мариновані маслюки швидкого приготування

Мариновані маслюки швидкого приготування
Час приготування: 50 хв
У народі кажуть, що найсмачніше маринувати саме маслюки! Ну що я вам скажу, не можу не погодиться, так воно і є - мариновані маслюки неймовірно чудові. Спробуйте і ви!

Опис приготування:
Як в домашніх умовах зробити мариновані маслюки швидкого приготування? Дуже просто, вам знадобляться, власне, маслюки, інгредієнти для маринаду і баночки для консервації. Для того, щоб заощадити час, баночки попередньо стерилізуємо, не забуваючи про кришках. Мариновані грибочки зберігаються в холодильнику або будь-якому іншому холодному місці. Удачі!

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Гриби/Маслюки
Блюдо: Заготовки/Маринування

Інгредієнти:
  • Маслюки - 1 Кілограм
  • Сіль - 25 Грам
  • Цукор - 10 Грам
  • Лимонна кислота - 2 Грамма
  • Перець горошком - 7 Штук
  • Кориця - 1 Грам
  • Лавровий лист - 2 Штуки

Кількість порцій: 2-3

Як приготувати Мариновані маслюки швидкого приготування
Мариновані маслюки швидкого приготування Ретельно перебираємо, очищаємо і промиваємо маслюки. Потім відварюємо в підсоленій воді 15 хвилин. Відкидаємо на друшляк грибочки. Мариновані маслюки швидкого приготування Готуємо маринад з: цукру, солі, перцю горошком, лаврового листя, кориці. Доводимо до кипіння, опускаємо гриби і варимо ще 7-8 хвилин. В кінці додаємо лимонну кислоту. Мариновані маслюки швидкого приготування Грибочки розподіліть по стерилізованим баночках, зверху затоку маринадом. Закрийте кришками і переверніть до повного охолодження. Смачного!
Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати Мариновані маслюки швидкого приготування в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний Мариновані маслюки швидкого приготування, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою.
Категорія: Заготовки Переглядів: 318   
Схожі рецепти страв з фото:
Мариновані маслюки без закачування
Мариновані маслюки заморожені
Мариновані маслюки за добу
Мариновані маслюки з гірчицею
Мариновані маслюки на зиму
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.