Лечо з баклажанівЧас приготування: 1 ч. 0 хв Лечо з баклажанів - моя улюблена варіація цієї страви. Зробити його зовсім просто, а інгредієнти можна додавати за смаком та уподобаннями. Приготоване за цим рецептом лечо можна консервувати. Опис приготування: Лечо прийшло до нас з Угорщини. Класичний рецепт увазі обов'язкову присутність таких інгредієнтів, як болгарський перець, цибулю і помідори. Однак я пропоную приготувати лечо з баклажанів. Закуска виходить більш поживною, та й більш багатою вітамінами. Як приготувати лечо з баклажанів? Потрібно слідувати такої нехитрої інструкції: 1. Моркву очистіть, натріть на крупній тертці. 2. На рослинному маслі обсмажте натерту моркву протягом 15 хвилин. 3. Болгарський перець промийте, очистіть від насіння і плодоніжок, наріжте соломкою. 4. У каструлю, де смажитися морква, влийте томатний сік, додайте нарізані болгарський перець, посоліть і додайте цукру. Кип'ятіть протягом 15 хвилин. До речі. томатний сік ви можете приготувати в домашніх умовах. Для цього очистіть помідори від шкірки (опустивши на кілька хвилин в окріп і потім у холодну воду) і перейдіть через м'ясорубку або подрібніть блендером. Кашку процідіть ситом або марлею. Хоча можна залишити сік з м'якоттю. Буде набагато смачніше! 5. Баклажани промийте і наріжте кубиками. Додайте в каструлю з овочами. 6. Часник дрібно порубати або пропустіть через прес і також відправляйте в каструлю. Влийте оцет і кип'ятіть ще 15 хвилин. 7. Гаряче готове лечо викладіть в попередньо простерилізовані і просушені банки, закатати стерильними кришками. Лечо з баклажанів на зиму готово! Приємного! ;) Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Заготовки/Лечо Інгредієнти:
Кількість порцій: 10-15 Лечо з баклажанів - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Лечо з баклажанів в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 689