Салака гарячого копченняЧас приготування: 1 ч. 30 хв Сьогодні я розповім, як приготувати салаку гарячого копчення в домашніх умовах. Покроковий рецепт з фото наочно покаже як зробити це максимально легко і ефективно. Опис приготування: Для приготування салаки гарячого копчення нам знадобиться 4 рибки середнього розміру, соєвий соус, рідкий дим, трохи рибних спецій, рукав для випікання 4 зубочистки, духовка і 90 хвилин часу. По суті справи, зробити салаку гарячого копчення дуже просто. Рідкий дим, до речі, необов'язковий, проте без нього салака не отримає того аромату, який повинен бути присутнім у копченої рибки. Удачи в приготуванні! Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Салака Блюдо: Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Салака гарячого копчення Спочатку підготуємо всі необхідні інгредієнти і пристосування. Рибу добре промиваємо, потрошимо, знову добре промиваємо і просушують паперовим рушником. З 4 столових ложок соєвого соусу і чайної ложки рідкого диму готуємо маринад. Туди ж можна додати улюблених спецій за смаком. Маринуємо рибу протягом 30 хвилин, періодично перевертаючи її. Кожну рибу проколюємо зубочисткою, щоб вона не переверталася на бік і при копченні отримала максимально естетичний вигляд :) Рибу складаємо в рукав для випікання і щільно закриваємо з двох сторін. Рибу слід випікати в духовці при температурі 170 градусів протягом 40 - 60 хвилин. Побачивши це неймовірне блюдо, Салака гарячого копчення, ви обов'язково повинні дізнатися як приготувати його в домашніх умовах. Для початку уважно вивчіть рецепт. Вам необхідно заздалегідь купити всі потрібні інгредієнти, щоб приготування не перервалося через брак одного з продуктів. Розкладіть всі продукти і прилади перед собою. Тепер прийшла пора з'ясувати, як зробити Салака гарячого копчення вдома, для цього зручно читати рецепт приготування по кроках з фото. Класичний склад блюда можна змінювати на свій розсуд, але для першого разу, радимо дотримуватися вище представленого опису. Запам'ятавши, як готується домашній Салака гарячого копчення, наступного разу ви можете діяти по пам'яті. Ми впевнені, що кулінарія стане для вас способом самовираження, і ви з радістю будете дивувати своїх близьких все новими кулінарними шедеврами. Однак дуже важливо не забувати підраховувати калорії, щоб не нашкодити фігурі і здоров'ю. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 415