Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Запечені кабачки в духовці
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Закуски » Заливне з риби

Заливне з риби

Заливне з риби
Час приготування: 3 ч. 0 хв
Всі пам'ятають фразу з улюбленого фільму, стала вже крилатою. Так от, щоб ваша заливна риба не вийшла гидотою, давайте спробуємо приготувати заливне з риби разом.

Опис приготування:
Приготування заливного завжди починається однаково, і не важливо з риби воно чи з м'яса. Робиться бульйон.
1. Помийте і почистіть рибу. Відріжте голову і хвіст.
2. Поставте на плиту каструлю з водою, закиньте голову і хвіст. Нехай варяться.
3. І відразу приступаємо до приготування желатину. Залийте його холодною кип'яченою водою і залиште осторонь набухати.
4. Зваріть яйця круто. Остудіть під холодною водою.
5. Залишилася без хвоста і голови рибу розріжте на шматочки, почистіть від кісток.
6. Коли бульйон закипить, дістаньте голову і хвіст. Посоліть, поперчіть бульйон. Киньте коріння петрушки і селери, лавровий лист і шматки риби.
7. Варіть близько двадцяти хвилин, до повної готовності риби.
8. Яйця наріжте половинками.
9. Підготуйте ягоди. Помийте їх.
10. З готового рибного бульйону дістаньте шматочки риби. Розріжте їх, щоб вийшли ще менше.
11. Корінь і лавровий лист нам більше не потрібні, можете їх викинути.
12. Бульйон процідіть через марлю або дрібне сито.
13. Желатин вже набряк. Додайте його в бульйон, поставте на повільний вогонь і варіть до повного розчинення. Постійно помішуючи. Слідкуйте за тим, щоб бульйон НЕ закипів.
14. Рибу, яйця, ягоди і свіжу зелень складіть у формочки для заливного. Або в одну велику форму, як вам більше подобається.
15. Залийте бульйоном і поставте в холодильник застигати.
16. Застигає заливне з риби мінімум півтори години. А краще залишити його на всю ніч.

Готове заливне з риби прикрасьте свіжою зеленню. До речі, зелень ви можете залити разом з іншими інгредієнтами. Як вам більше подобається.

Готово! Смачного!

Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/Різдво
Блюдо: Закуски/Холодець

Інгредієнти:
  • Рибний бульйон - 1 Літр (Будь на ваш смак.)
  • Желатин - 2 Ст. ложки
  • Риба - 1 Кілограм (Любая.)
  • Корінь петрушки - 1 Штука
  • Корінь селери - 1 Штука
  • Лавровий лист - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Ягоди - За смаком
  • Яйця - 3 Штуки

Кількість порцій: 3-4
Погодьтеся, покроковий рецепт з фото - це до геніальності простий спосіб дізнатися, як приготувати Заливне з риби в домашніх умовах. Приготування не забере у вас багато часу, а самостійно зроблене блюдо принесе радість не тільки вам, але і вашим близьким. На нашому сайті викладено класичний рецепт приготування, проте ніщо не заважає вам на свій розсуд доповнити склад продуктів своїми коханими і зробити ще більш смачний домашній Заливне з риби. Кулінарія - улюблене заняття мільйонів людей, але не варто забувати, що зайві калорії можуть зіпсувати фігуру!
Категорія: Закуски Переглядів: 228   
Схожі рецепти страв з фото:
Заливне з окуня
Заливне з коропа
Заливне з осетра
Заливне з риби без желатину
Заливне з голів товстолоба
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.