Заливне з рибиЧас приготування: 3 ч. 0 хв Всі пам'ятають фразу з улюбленого фільму, стала вже крилатою. Так от, щоб ваша заливна риба не вийшла гидотою, давайте спробуємо приготувати заливне з риби разом. Опис приготування: Приготування заливного завжди починається однаково, і не важливо з риби воно чи з м'яса. Робиться бульйон. 1. Помийте і почистіть рибу. Відріжте голову і хвіст. 2. Поставте на плиту каструлю з водою, закиньте голову і хвіст. Нехай варяться. 3. І відразу приступаємо до приготування желатину. Залийте його холодною кип'яченою водою і залиште осторонь набухати. 4. Зваріть яйця круто. Остудіть під холодною водою. 5. Залишилася без хвоста і голови рибу розріжте на шматочки, почистіть від кісток. 6. Коли бульйон закипить, дістаньте голову і хвіст. Посоліть, поперчіть бульйон. Киньте коріння петрушки і селери, лавровий лист і шматки риби. 7. Варіть близько двадцяти хвилин, до повної готовності риби. 8. Яйця наріжте половинками. 9. Підготуйте ягоди. Помийте їх. 10. З готового рибного бульйону дістаньте шматочки риби. Розріжте їх, щоб вийшли ще менше. 11. Корінь і лавровий лист нам більше не потрібні, можете їх викинути. 12. Бульйон процідіть через марлю або дрібне сито. 13. Желатин вже набряк. Додайте його в бульйон, поставте на повільний вогонь і варіть до повного розчинення. Постійно помішуючи. Слідкуйте за тим, щоб бульйон НЕ закипів. 14. Рибу, яйця, ягоди і свіжу зелень складіть у формочки для заливного. Або в одну велику форму, як вам більше подобається. 15. Залийте бульйоном і поставте в холодильник застигати. 16. Застигає заливне з риби мінімум півтори години. А краще залишити його на всю ніч. Готове заливне з риби прикрасьте свіжою зеленню. До речі, зелень ви можете залити разом з іншими інгредієнтами. Як вам більше подобається. Готово! Смачного! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/Різдво Блюдо: Закуски/Холодець Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Погодьтеся, покроковий рецепт з фото - це до геніальності простий спосіб дізнатися, як приготувати Заливне з риби в домашніх умовах. Приготування не забере у вас багато часу, а самостійно зроблене блюдо принесе радість не тільки вам, але і вашим близьким. На нашому сайті викладено класичний рецепт приготування, проте ніщо не заважає вам на свій розсуд доповнити склад продуктів своїми коханими і зробити ще більш смачний домашній Заливне з риби. Кулінарія - улюблене заняття мільйонів людей, але не варто забувати, що зайві калорії можуть зіпсувати фігуру! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 228