Заливне з риби без желатину
Дивитися всі фотографії (2)
Час приготування: 3 ч. 0 хв Щоб приготувати заливне з риби без желатину, риба повинна бути червона. Червона риба досить жирна і її бульйон відмінно застигне і без желатину. Давайте спробуємо. Опис приготування: Червона риба може бути будь-який, форель або лосось, не важливо. Виберіть вашу кохану. Візьміть два кілограми червоної риби, щоб бульйон вийшов більш наваристим. Використовувати для заливного в якості начинки не обов'язково все два кг. Варена червона риба відмінно підійде і для інших закусок. Або для салату. Почнемо готувати. 1. Червону рибу почистіть, помийте. Відріжте голову і хвіст. 2. Спочатку будемо варити хвости і голови. Залийте їх водою, і поставте на вогонь. 3. А що залишилася червону рибу розріжте на шматочки і очистіть від кісток. 4. Як тільки вода закипить, дістаньте голову і хвіст. Посоліть, поперчіть бульйон. Киньте в нього коріння петрушки і селери, лавровий лист і шматочки червоної риби. 5. Варіть бульйон ще півгодини. За п'ятнадцять-двадцять хвилин до готовності, киньте в бульйон моркву. 6. Поки готується бульйон, зваріть яйця круто. Остудіть під холодною водою. 7. Почистіть яйця, наріжте шматочками, які більше підійдуть для композиції вашого заливного. 8. З звареного бульйону дістаньте червону рибу. Коріння петрушки і селери і лавровий лист нам більше не знадобляться, викидаємо. 9. Підготуйте формочки або одну велику форму для заливного. 10. Складіть в форму нарізані яйця, червону рибу, моркву і свіжу зелень. 11. Залийте бульйоном. 12. Заливне з риби без желатину застигає довше, мінімум три години. Але краще залишити його на ніч. Ваше заливне з риби без желатину готово! Смачно і просто! Смачного! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Блюдо: Закуски/Холодець Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Візьміть собі на замітку як приготувати Заливне з риби без желатину. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Заливне з риби без желатину в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 745