Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Запечені кабачки в духовці
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Закуски » Заливне з риби без желатину

Заливне з риби без желатину

Заливне з риби без желатину Дивитися всі фотографії (2)
Час приготування: 3 ч. 0 хв
Щоб приготувати заливне з риби без желатину, риба повинна бути червона. Червона риба досить жирна і її бульйон відмінно застигне і без желатину. Давайте спробуємо.

Опис приготування:
Червона риба може бути будь-який, форель або лосось, не важливо. Виберіть вашу кохану. Візьміть два кілограми червоної риби, щоб бульйон вийшов більш наваристим. Використовувати для заливного в якості начинки не обов'язково все два кг. Варена червона риба відмінно підійде і для інших закусок. Або для салату. Почнемо готувати.
1. Червону рибу почистіть, помийте. Відріжте голову і хвіст.
2. Спочатку будемо варити хвости і голови. Залийте їх водою, і поставте на вогонь.
3. А що залишилася червону рибу розріжте на шматочки і очистіть від кісток.
4. Як тільки вода закипить, дістаньте голову і хвіст. Посоліть, поперчіть бульйон. Киньте в нього коріння петрушки і селери, лавровий лист і шматочки червоної риби.
5. Варіть бульйон ще півгодини. За п'ятнадцять-двадцять хвилин до готовності, киньте в бульйон моркву.
6. Поки готується бульйон, зваріть яйця круто. Остудіть під холодною водою.
7. Почистіть яйця, наріжте шматочками, які більше підійдуть для композиції вашого заливного.
8. З звареного бульйону дістаньте червону рибу. Коріння петрушки і селери і лавровий лист нам більше не знадобляться, викидаємо.
9. Підготуйте формочки або одну велику форму для заливного.
10. Складіть в форму нарізані яйця, червону рибу, моркву і свіжу зелень.
11. Залийте бульйоном.
12. Заливне з риби без желатину застигає довше, мінімум три години. Але краще залишити його на ніч.

Ваше заливне з риби без желатину готово! Смачно і просто! Смачного!

Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл
Блюдо: Закуски/Холодець

Інгредієнти:
  • Рибний бульйон - 1 Літр (Будь на ваш смак.)
  • Червона риба - 2 Кілограма
  • Корінь петрушки - 1 Штука
  • Корінь селери - 1 Штука
  • Лавровий лист - За смаком
  • Морква - 1 Штука
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Яйця - 3 Штуки
  • Свіжа зелень - За смаком

Кількість порцій: 3-4
Візьміть собі на замітку як приготувати Заливне з риби без желатину. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Заливне з риби без желатину в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям!
Категорія: Закуски Переглядів: 745   
Схожі рецепти страв з фото:
Заливне з окуня
Заливне з коропа
Заливне з осетра
Заливне з риби
Заливне з сома
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.