Кабачки в сметанному соусіЧас приготування: 30 хв У сезон овочів завжди хочеться готувати не тільки корисні страви, але й смачні і головне - різноманітні. Пропоную вам чудовий варіант - кабачки в сметанному соусі. Опис приготування: Приготувати кабачки в сметанному соусі досить просто. Таку закуску можна подавати до столу як гарячої, так і холодної. Хоча гарячою, звичайно, набагато смачніше. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Кабачки в сметанному соусі 1. Рецепт приготування кабачків в сметанному соусі починається з підготовки овочів. Першим необхідно очистити і нарізати невеликими кубиками цибулю. Морква вимити, просушити і очистити. Натерти на дрібній тертці або середньої (можна також порізати кубиками при бажанні). 2. На сковороду налити трохи олії і добре розігріти. Відправити туди спочатку цибулю і обсмажити до прозорості, потім додати моркву. 3. Тим часом можна зайнятися кабачком. Його необхідно вимити, просушити і нарізати (можна кубиками, можна кружечками). 4. Коли морква з цибулею трохи підсмажилися, додати на сковороду кабачки. Якщо овочі здаються трохи сухуватими, можна влити близько 50 мл води або овочевого бульйону. Посолити і поперчити за смаком (можна додати улюблені спеції). 5. Свіжу зелень вимити, просушити і подрібнити. Додати на сковороду. 6. Відразу після зелені можна відправляти до овочів сметану. Гасити на середньому вогні до повної готовності. 7. У такому вигляді блюдо вже можна подавати до столу. Однак при бажанні можна розкласти його в порційні формочки і трохи доповнити. 8. На середній тертці натерти сир і присипати їм кабачки. Відправити в духовку або мікрохвильовку на кілька хвилин, поки сир не розплавиться і не утворюється скоринка. 9. Коли кабачки в сметанному соусі в домашніх умовах готові, їх можна відразу подавати до столу або прикрасити зверху ще свіжою зеленню. Якщо вам сподобався цей чудовий рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся відтворити це кулінарне диво у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіма правилами і порядком, зазначеним в описі і стежте за допоміжним фото. Приготування принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Кабачки в сметанному соусі в домашніх умовах. Тут представлений всього лише класичний вид даної страви, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Це улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Даний рецепт приготування Кабачки в сметанному соусі не тільки простий, але і достатньо швидкий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. І тоді кулінарія принесе не тільки домашній затишок, але й смачні враження, і радість для всіх! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 148