Курячий холодецьЧас приготування: 6 ч. 0 хв Рецепт приготування курячого холодцю. Курячий холодець, зроблений за даним рецептом, стане прикрасою святкового столу. Опис приготування: Для приготування курячого холодцю використовують такі інгредієнти, як морква, яйця, часник і курка. Блюдо виходить ситним і дуже смачним. Особисто мені такий холодець подобається навіть більше, ніж свинячий. До холодцю дуже добре підійде гірчиця або хрін. Смачного! Призначення: На вечерю/На святковий стіл/Новий Рік/Різдво Основний інгредієнт: Птах/Курка Блюдо: Закуски/Холодець Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 7-9 Як приготувати Курячий холодець 1. У холодній проточній воді промиваємо курку, потім знімаємо з неї шкірку. У велику каструлю кладемо курку, холодною водою її заливаємо (сантиметрів на п'ять курка повинна покритися водою). Каструлю ставимо на сильний вогонь. 2. Коли закипить вода, піну знімаємо, а вогонь зменшуємо. Приблизно години 4 варимо, вогонь маленький. Жир і піну періодично знімаємо. М'ясо має відійти від кістки повністю. Очищаємо часник, морква і цибуля, додаємо їх в каструлю. Хвилин тридцять варимо ще. Додамо перець і лавровий лист. Проваримо ще хвилин тридцять. 3. Круто відварюємо яйця, охолоджуємо і очищаємо від шкаралупи. очищаємо і тонкими скибочками ріжемо часник. Очищаємо морква, нарізаємо у формі різних фігурок. 4. З бульйону прибираємо варену моркву, часник і цибулю. Проціджуємо бульйон і залишаємо охолоджуватися. Від кістки відділимо м'ясо, маленькими шматочками нарізаємо і викладаємо у форму. У склянці бульйону розведіть дві столові ложки желатину, потім розведений желатин вилийте назад в бульйон. Що стосується желатину, то подивіться, як його радять розводити виробники і дотримуйтесь вказівок. 5. Уздовж розрізаємо яйця, кладемо на м'ясо. Викладаємо часник, морква і зелень. Остившім і процідженим бульйоном акуратно заливаємо. Прибираємо в холодильник. 6. Подаємо з гірчицею або хріном. Напевно Ви не просто так забрели на цю web сторінку. Ви хотіли б знати, як приготувати Курячий холодець raquo ;. Простий рецепт приготування цієї страви, проте класичні складові зазначених продуктів завжди можна підмінити під власний смак. Це всіма улюблене блюдо, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як приготувати Курячий холодець на домашній кхне, Вам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався цей рецепт, поставте йому свою оцінку і напишіть ваш коментар для автора. Прийміть на замітку, що потрібно вважати калорійність кожного виготовленого страви, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе дбати про ваше здоров'я і фігуру. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 65