Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Короп запечений в рукаві
Морозиво з ожиною
Дієтичне тісто для пельменів
Ожина з цукром на зиму
Сосиски в тісті на сковороді
Шматочки кабачків в клярі
Запечені кабачки в духовці
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Соуси » Підлива з тушонки

Підлива з тушонки

Підливка з тушонки
Час приготування: 30 хв
Підлива з тушонки - це прекрасне доповнення до головної страви! Ви можете подати її до страв з картоплі, макаронів, рису і т.д.- Вийде дуже смачно! Приготуйте і переконаєтеся в цьому самі!

Опис приготування:
Хочу поділитися з вами рецептом приготування підливи з тушонки! Підлива, приготована цим способом, універсальна - вона підійде і ідеально доповнить практично будь-яку страву! Ще один плюс полягає в тому, що вам не доведеться довго стояти біля плити: підлива готується швидко і просто, впорається навіть початківець кулінар.

Як приготувати підливу з тушонки? Я розповім про це нижче!


Основний інгредієнт:
М'ясо/Овочі/Субпродукти/Тушенка
Блюдо: Соуси/До м'яса/К птиці

Інгредієнти:
  • Тушенка - 400 Грам
  • Суміш заморожених овочів - 300 Грам
  • Морква - 1 Штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 Штуки
  • Томатна паста - 2 Ст. ложки
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком

Кількість порцій: 8-10

Як приготувати Підливка з тушонки
Підливка з тушонки 1. М'ясо нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо в сковороді на олії. Підливка з тушонки 2. Моркву чистимо і натираємо на тертці або нарізаємо, як вам більше подобається. Підливка з тушонки 3. Цибулю теж чистимо і нарізаємо півкільцями. Підливка з тушонки 4. Додаємо моркву і цибулю в сковороду до м'яса, перемішуємо і тушкуємо 2 хвилини. Підливка з тушонки 5. Тим часом розводимо томатну пасту водою. Підливка з тушонки 6. Потім додаємо до м'яса розведену томатну пасту, сіль і спеції, перемішуємо. Накриваємо кришкою сковороду, зменшуємо вогонь. Тушкуємо 7 хвилин. Підливка з тушонки 7. Далі додаємо суміш овочів. Знову все перемішуємо і продовжуємо тушкувати ще приблизно 3 хвилини. Підливка з тушонки 8. Підлива готова! Посипаємо зеленню і подаємо до столу. Смачного!
Погодьтеся, покроковий рецепт з фото - це до геніальності простий спосіб дізнатися, як приготувати Підливка з тушонки в домашніх умовах. Приготування не забере у вас багато часу, а самостійно зроблене блюдо принесе радість не тільки вам, але і вашим близьким. На нашому сайті викладено класичний рецепт приготування, проте ніщо не заважає вам на свій розсуд доповнити склад продуктів своїми коханими і зробити ще більш смачний домашній Підливка з тушонки. Кулінарія - улюблене заняття мільйонів людей, але не варто забувати, що зайві калорії можуть зіпсувати фігуру!
Категорія: Соуси Переглядів: 625   
Схожі рецепти страв з фото:
Підлива з борошном
Підлива куряча
Підлива з печінки
Підлива з курячої грудки
Суп з тушонки
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.