Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Ожина з цукром на зиму
Морозиво з ожиною
Короп запечений в рукаві
Сосиски в тісті на сковороді
Запечені кабачки в духовці
Десерт з ожини
Брусниця із цукром на зиму
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Супи » Шурпа з зайця

Шурпа з зайця

Шурпа з зайця
Час приготування: 2 ч. 0 хв
У Татарстані знають толк в їжі і пропоную рецепт шурпи з зайця. Виходить досить простий і ситний суп. Шурпа готується на природі, найкраще її варити в казані, щоб все було по фен-шую =)

Опис приготування:
Це класичний рецепт приготування шурпи з зайця. Шурпа готувалася на природі в казані. Вийшло дуже смачно, звичайно ж, з блюдом доведеться трішечки попариться, але воно того варте! Апетитна і ароматна шурпа - це не просто супчик, а міні кулінарний шедевр при правильному підході =) Вдалого приготування!

Призначення: На обід/На природу

Основний інгредієнт:
М'ясо/Iнше/Зайчатина
Блюдо: Супи
Географія кухні: Республіки СРСР/Татарська

Інгредієнти:
  • Зайчатина - 1 Кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 5-7 Штук
  • Морква - 3 Штуки
  • Яблука - 2 Штуки
  • Лимон - 1/2 Штуки
  • Картопля - 2 Кілограма
  • Олія - ??150 Грам
  • Часник - 1 Штука
  • Петрушка - 1 За смаком
  • Приправи - 1 За смаком (мелений червоний солодкий перець, хмелі-сунелі, чорний перець горошком)
  • Сіль - 1 За смаком

Кількість порцій: 5-6

Як приготувати Шурпа з зайця
Шурпа з зайця Зайчатину ріжемо шматочками і вимочують у холодній воді 40 хвилин разом з скибочками лимона. Шурпа з зайця Тим часом півкільцями наріжте дві цибулини. Шурпа з зайця Ножем роздавите перець горошком. Шурпа з зайця Злийте воду з заячини. Додайте цибулю, перець горошком, сіль за смаком, по одній столовій ложці хмелі-сунелі і червоного меленого солодкого перцю. Ретельно все перемішуємо руками. Шурпа з зайця Маринуємо зайчатину 40 хвилин. Шурпа з зайця У нагрітий над вогнем казан вливаємо 150 грам рослинного масла. Шурпа з зайця Кладемо зайчатину в казан, відразу ж гарненько її перемішуючи, щоб не пригоріло. Шурпа з зайця Кубиками наріжте залишки лука. Шурпа з зайця Як тільки на заячиною з'явиться піджареної корочка - додаємо цибулю, перемішуємо і смажимо ще 5 хвилин. Шурпа з зайця Додайте в казан нарізану брусочками моркву. Перемішайте і тушкуйте ще 10 хвилин. Шурпа з зайця Заливаємо м'ясо з овочами водою майже доверху. Шурпа з зайця Тим часом очищаємо картоплю. Крупний - ріжемо навпіл. Шурпа з зайця Наріжте часник тонкими пластинками, два яблука поріжте часточками, дрібно ріжемо петрушку. Всі змішуємо і присипаємо червоним меленим солодким перцем. Шурпа з зайця Кладемо в казан картоплю і перемішуємо. Шурпа з зайця Через 5 хвилин додаємо вміст тарілки з часником, яблуками і зеленню. Перемішуємо і варимо до повної готовності картоплі, приблизно 20 хвилин. Сіль за смаком. Шурпа з зайця Готову шурпу зніміть з вогню і дайте їй настоятися 15 хвилин під кришкою. Смачного!
Сталося чудо! Нарешті ви знайшли саме той рецепт, який шукали. Не можна посперечатися, що Шурпа з зайця - відмінне блюдо. Пропонуємо вам уважно ознайомитися з інформацією, як готувати Шурпа з зайця в домашніх умовах. Як ви вже встигли помітити, рецепт приготування містить не тільки докладний опис кожного кроку, а й фото, що дуже допомагає уникати помилок під час роботи. Пам'ятайте, що ви завжди можете зі сміливістю застосовувати свою фантазію і міняти класичний склад інгредієнтів вироби на свій смак. Улюблені прянощі і спеції додадуть до вашого шедевру вишуканий і неповторний аромат. Візьміть собі на замітку, що бажано завжди рахувати калорії окремих продуктів, щоб залишатися красивими і здоровими. Нехай кулінарія стане для вас улюбленим дозвіллям і чудовим хобі!
Категорія: Супи Переглядів: 67   
Схожі рецепти страв з фото:
Шурпа в казані на багатті
Шурпа з яловичини
Шурпа з яловичини з нутом
Шурпа з яловичини в казані
Шурпа по-таджицькому
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.