Мариновані маслюки замороженіЧас приготування: 2 ч. 0 хв Якщо у вас є заморожені маслюки, їх можна відмінно замаринувати. Виходить не гірше, ніж якби ви маринували свіжі грибочки. До того ж, ви економите свій час, гриби не потрібно чистити і мити. Опис приготування: Вашій увазі цікавий рецепт приготування маринованих маслюків заморожених. Ми будемо маринувати заморожені маслюки, це можуть бути магазинні гриби або зібрані раніше і заморожені. У будь-якому випадку виходить дуже смачно. При подачі гриби полийте оливковою олією або сметаною. Також, не зайвим буде, покришити зверху свіжої зелені. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Маслюки Блюдо: Заготовки/Маринування Інгредієнти:
Кількість порцій: 1-2 Як приготувати Мариновані маслюки заморожені У киплячу несолону воду кидаємо грибочки і варимо 15 хвилин. Потім знімаємо з плити і відкидаємо маслюки на друшляк. Приготуємо маринад і доведемо його до кипіння, поле чого додамо маслюки і прокип'ятимо 5 хвилин. В кінці додаємо оцет і часник і знімаємо каструлю з плити. Даємо охолонути і ставимо в холодильник на 2 години. Перед подачею дістаньте грибочки з маринаду, викладіть в тарілку і полийте сметаною або оливковою олією, ще можна прикрасити зеленню. Смачного! Ви напевно не з чуток знаєте, що Мариновані маслюки заморожені - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Мариновані маслюки заморожені в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 288