Мариновані маслюки у власному сокуЧас приготування: 1 ч. 0 хв Відмінний варіант для тих, хто шукає гарну закуску на святковий або звичайний стіл - мариновані маслюки у власному соку. Легкі, злегка хрусткі і неймовірно смачні! Опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування маринованих маслюків у власному соку. У цьому рецепті грибочки гасяться у власному соку, а потім закриваються в банку на зберігання. Не забувайте, що маслюки зберігаються в холодильнику або будь-якому іншому холодному місці. До речі, гриби можна і не закривати, варто їх лише охолодити в холодильнику на 1-2 години і можна відразу ж подавати на стіл, присипавши зеленою цибулькою. Гарного вам дня! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Гриби/Маслюки Блюдо: Заготовки/Маринування Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Як приготувати Мариновані маслюки у власному соку Маслюки промийте, очистіть, а потім відварити в підсоленій воді 15 хвилин. Відкиньте на друшляк, щоб втекла вся вода. Потім в сковороду викладаємо гриби, вливаємо оцет, додаємо сіль, цукор, запашний перець, лавровий лист, гвоздику і поливаємо рослинним маслом. Перемішуємо і доводимо до кипіння, гриби будуть гаситися у власному соку. Після закипання, тушкуємо під кришкою 4-5 хвилин, можна додати подрібнений часник. Готові гриби помістіть в стерилізовану баночку, зверху залийте маринадом і закрийте кришкою. Зберігайте в холодильнику. Смачного! Якщо Вам сподобався цей оригінальний рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся створити цей кулінарний шедевр у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіх технологій і порядку приготування, зазначеного в описі і стежте за допоміжним фото. Готування страви принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Мариновані маслюки у власному соку на домашній кухні. Тут представлений варіант страви в класичному виконанні, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Laquo; Мариновані маслюки у власному соку - Улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Рецепт приготування не тільки простий, а ще й досить дешевий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди фігурі і здоров'ю. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. Кулінарія принесе не тільки затишок у домі, а й радість та смачні враження для всіх! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 72