Кабачок по-білоруськиЧас приготування: 50 хв Такий рецепт приготування кабачка по-білоруськи вам може нагадати приготування аджики, так воно і є. У Білорусії таку заготовку називають білою аджикою raquo ;. Опис приготування: Думаю, вам цей рецепт приготування кабачка по-білоруськи сподобається, аж надто смачним салатик виходить! Так що я без тіні сумнівів можу заявити, що вам така заготовка припаде до смаку! Тому давайте ж дізнаємося, як приготувати кабачок по-білоруськи! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Заготовки/Лечо Географія кухні: Республіки СРСР/Білоруська Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Як приготувати Кабачок по-білоруськи 1. Підготуємо інгредієнти. 2. Всі овочі, крім часнику, миємо, очистимо від насіння і шкурок і пропустимо через м'ясорубку або блендер. 3. Перемішаємо до однорідної маси. Додамо сіль та інші приправи. 4. Доводимо до кипіння, а потім тушкуємо ще 40 хвилин. Додамо часник, перемішати і нехай ще покипит 10 хвилин. 5. Знімаємо з вогню і розфасовуємо по стерильним банкам або ж охолоджуємо і подаємо до столу! Ви навіть уявити собі і не могли, наскільки легко і швидко можна приготувати Кабачок по-білоруськи. А представлений тут рецепт допоможе втілити ваш кулінарний задум у домашніх умовах. Класичний склад продуктів, необхідних для створення цієї страви, зазначений у списку інгредієнтів. Ви можете додати або виключити будь-який продукт на свій розсуд. Як бачите, рецепт приготування супроводжується фото кожної окремої дії, що з легкістю дає зрозуміти, як зробити смачний Кабачок по-білоруськи. Кулінарія - це простий метод внести домашній затишок і радість у ваше повсякденне життя. Однак не варто забувати і про те, що зайві калорії можуть зіпсувати не тільки зовнішній вигляд, але і здоров'я людини. Тому кожен раз підраховуйте калорійність використовуваних продуктів. |
||
Категорія: Салати Переглядів: 75